Woonhuis Maastricht

1994*

Het woonhuis in het centrum van Maastricht besloeg een 1e verdieping; bestond uit trappehuis, overloop met toilet, woon- eetkamer en keuken. Door de kleine afmetingen van m.n. de overloop was een benauwende ruimte ontstaan; ook de keuken was met nog geen 5 m2. krap bemeten. Gekozen werd, na enkele doorbraken, voor een transparante scheidingswand tussen overloop/toilet en woon- eetkamer teneinde de ruimte visueel te maximaliseren; alsmede een raam tussen keuken en gang. Mede door het aanwezige buitenraam in de keuken werd zodoende de lichtval, m.n. op de overloop, optimaal. De keukeninrichting werd in een uitlopende vorm op maat gemaakt en voorzien van een hoog element ter afscheiding. (gerealiseerd 1994)

meubelmaker keuken: Jan van Veen Interieurs

Woning Jacobsstraat

Woning Jacobsstraat Woning Jacobsstraat

Woning Jacobsstraat

Woning Jacobsstraat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.